Udruženje Dobro

"Paketići za sve" obradovali preko 500 djece

Lifestyle / Flash | 29. 12. 2014. u 21:47 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skupina volontera iz Mostara u suradnji s Udruženjem “Dobro” iz Sarajeva podijelila je više od 500 paketića za djecu iz socijalno ugroženih obitelji s područja Mostara, Čapljine i Stoca.

Da veselje djece bude što potpunije, pobrinuli su se članovi Gorske službe spašavanja, koji su priredili točku spuštanja Gospođe Mraz s vanjskih tribina niz žicu do glavnog ulaza u Club Art gdje se cijela manifestacija odvijala.

Nakon što se Gospođa Mraz “prizemljila”, pozdravila je sve nazočne i uvela dječicu u klub. Mališane je rasplesala i zabavila najmlađa skupina plesnog studija Mo-Stars koja je priredila dvije plesne točke. Igre, pjesme i veselja nije nedostajalo, a na opće oduševljenje dječice pojavio se Djed Mraz koji je podijelio darove, a potom se fotografirao sa svima.

Koordinatorica akcije Lea Isaković-Muhović kazala je da je prezadovoljna ishodom akcije.

"Drago nam je što smo i ove godine uspjeli osigurati paketiće za djecu iz obitelji koje imaju težak ekonomski status. Djeca su uživala gledajući izvedbe i igrajući se s Gospođom Mraz, Djedom Mrazom, klaunom i najmlađim plesačima”, kazala je Isaković-Muhović.

Zadovoljstvo nisu krili ni volonteri udruge “Dobro” koji su i realizirali, treću godinu za redom, ovu akciju. Podsjetimo, ideja akcije ‘Paketići za sve’ pokrenuta je prije sedam godina u Sarajevu, a ima za cilj prikupljanje i podjelu novogodišnjih paketića mališanima od jedne do osam godina čije se obitelji nalaze u teškoj financijskoj situaciji.

Kopirati
Drag cursor here to close