Svečana akademija

Odred izviđača ''Stari grad'' slavi 50 godina postojanja

Lifestyle / Flash | 22. 11. 2014. u 12:18 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečana akademija obilježavanja 50. godišnjice Odreda izviđača „Stari Grad“ Mostar bit će upriličena u ponedjeljak, 24. studenog 2014.godine, u Narodnom pozorištu Mostar s početkom u 18:30 sati.

Pripreme za Svečanu akademiju su privedene kraju. Organizacijski odbor i stožer Odreda je objavio popis imena dobitnika Zahvalnica i Plaketa koje će biti uručene tijekom svečanosti.

Popis dobitnika možete pogledati na službenoj web-stranici Odreda www.oistarigrad.com

Svečana akademija će okupiti izviđače i planinke koji su u ovih 50 godina ostavili trag i ispisali povijest ovog Odreda, a također svi prisutni će se prisjetiti i onih koji su dali značajan doprinos, a danas nisu više među živima.

''Očekujemo goste i prijatelje, članove i predstavnike izviđačkih Odreda iz cijele Bosne i Hercegovine koji će svojim prisustvom uveličati svečanost. U kulturno zabavnom programu koji će biti isključivo izviđačkog karaktera, sudjelovati će pored izviđača i planinki, Plesni studio „Flash“ te zbor IV Osnovne škole Mostar'', priopćeno je iz Odreda izviđača "Stari grad" Mostara.

Svi posjetitelji će moći pogledati i izložbu fotografija, diploma, priznanja i pehara koji su sačuvani u ovih 50. godina. Posebno mjesto na izložbi će imati i maketa logora OI Stari Grad na Boračkom jezeru, gdje nizviđači tradicionalno kampuju već godinama, priopćio je Odred izviđača "Stari grad" Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close