Zabava svaku noć

Odlični utisci: Evergreen fest donosi mnogo raznolikog sadržaja

Kultura / Glazba | 17. 08. 2015. u 15:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Evergreen fest u Čitluku je ušao u 'drugo poluvrijeme' u izdanju za 2015. godinu. Nakon manjih pomjeranja programa, svaku večer publika zadovoljna napusti ovo mjesto u iščekivanju narednog događaja.

U dosadašnjem tijeku programa otkazan je koncert benda 'Gruhak', ali je ta večer upotpunjena drugim sadržajem. Također, bend 'Pips, chips & videoclips' je pomjerio svoj nastup za dan ranije, tako da su nastupili uz 'Zoster' i 'Punčke'. U nedjelju je nastupio bend iz Srbije - 'ZAA'.

Do kraja mjeseca publiku očekuje još puno sadržaja. Već 19. kolovoza slijedi zabava uz 'Hand of dog' (HR), a 20. kolovoza nastupa bend '45 C'. 'The milicija' (HR) svoj nastup imat će 21. kolovoza, dok bend 'PTSP' će svoju svirku imati 22. kolovoza.

23.8. svoju večer imat će 'Duo - trio' (HR), a večer poezije uz Marinu Mlinarević Soptu bit će održana 24. kolovoza. Utorak 25. kolovoza pripada slobodnim umjetnicima, a 26.8. koncert će održati Dario Šunjić uz pratnju benda.

27.8. nastupit će mladi bend 'Nešto između', a DJ Čuka uzima stvar u svoje ruke 28. kolovoza. U subotu 29. kolovoza koncert će imati duo 'C2H5OH', dok će predzadnjeg dana u mjesecu svoj nastup imati 'Lite motive duo' (HR) čime će i biti zatvoren ovogodišnji festival Evergreen u Čitluku.

Kopirati
Drag cursor here to close