Donacija

Obnovljena kuća Veri Cvitković iz Ilića

Lifestyle / Flash | 06. 05. 2016. u 16:14 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladež HDZBiH T.O. Ilići je u dva mjeseca uz pomoć donatora obnovila kuću Veri Cvitković koja se nalazi u mostarskim Ilićima.

''Neopisivo mi je drago da smo dočekali današnji dan da naša draga Vera može useliti konačno u svoj novi stari dom i nadamo se da ce doživjeti još puno godina zdravlju i veselju u normalnim uvjetima koje bi svaki čovjek trebao imati. Zaista se javilo mnogo dobrih ljudi da vam moramo priznati da sam cak i iznenađen koliko ima dobrih ljudi, bez obzira na današnja teška vremena'', rekao je dopredsjednik T.O. Ilići Boris Rozić.

''Mladež HDZ je još jednom pokazala da ima veliko srce i za one koji se osjećaju zaboravljeno i zapostavljeno'', rekao je Rozić, te kako kako će nastaviti pomagati onima kojima je potrebno.

Podsjetimo, Jela je umirovljenica koja živi sama. Od skromne mirovine sebi nije mogla priuštiti bilo kakvo ulaganje u svoju kuću koja je tijekom dugih godina gotovo u potpunosti propala.

Donatori: Roditelji 'plemića' HŠK Zrinjski Mostar pod vodstvom Tikija Skoke, Mladež i HDZBiH T.O. Ilići, Domena d.o.o. Mostar, Vodovod Mostar, Vimar trade d.o.o. Mostar, Duga Plast Mostar, Elektro Jurić Mostar, Elektro mont Mostar, Euroherc d.o.o. Mostar, Keš d.o.o. Mostar, Onix keramika Mostar, Cvitković boje i lakovi Mostar , Drvna industrija Šimunović Čapljina, Toni Šunjić, cafe Beer Ti&Ja Mostar, Body Zone Mostar, Restoran Libro, Gradska mrtvačnica Mostar, Osvit-m d.o.o. Mistar, te ostali naši građani koji su ubacili svoj dar u kutije koje su bile postavljene na par lokacija u mjesnoj zajednici Ilići.

Kopirati
Drag cursor here to close