Koji ste tip?

Oblik usana krije vašu osobnost - naučite ga čitati

Lifestyle / Flash | 10. 10. 2015. u 06:19 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stručnjakinja za izraze lica i autorica knjige The Wisdom of Your Face, Jane Haner, kazala je za Cosmopolitan da su sva naša izdanja povezana s raznim aspektima naše osobnosti. No, pućenje usnica posebno može otkriti način na koji se odnosimo prema obitelji, prijateljima i osobama koje nas okružuju.

Prosječne usne

Osobe čije usne nisu ni pune ni tanke već su srednje veličine i nedefinirane gornje usne, takozvanog kupidovog luka, nisu zahtjevne, uživaju u samoći i nisu sklone dramama.

Pune usne

Prirodno pune usne poput onih kakve ima Angelina Jolie, su empatične osobe koje drže do svojih veza, teže roditeljstvu i tuđe potrebe stavljaju ispred vlastitih. Ukoliko su usne pune, ali sitne i okrugle, riječ je o osobama koje će svoje potrebe staviti na prvo mjesto. Ali kada dobiju pažnju koja im je potrebna, tada svoje potrebe stavljaju u drugi plan.

Tanke usne

Te osobe se teško opuštaju kada su u vei i radije su same. To ne znači da su njihove veze predodređene na propast, to je samo znak da u vezi moraju imati vrijeme i prostor samo za sebe. Neke od osoba s tankim usnama mogu imati problem ukoliko veza postane ozbiljna.

Usne pune u srednjem dijelu

Nisu sve usne općenito tanke ili pune, mogu biti i punije na sredini i tanjiti se na krajevima. Stručnjakinja kaže da su ovakve osobe samoljubive i temperamentne, kao i da vole dramiti.

Umjetne usne

Nisu samo usne s kojima smo rođeni definicija karaktera. Osobe koje su promijenile punoću usana su najčešće zahtjevne, sebične i emotivno nestabilne. Ukoliko povećate donju usnu to znači da tražite zadovoljstvo u životu i želite osobu koja će vas zabavljati, dok gornja usna predstavlja osobu koja želi da zadovolji svog partnera isto koliko i sebe.

Definirana kupidova linija

Osobe koje imaju usne poput Rihanne mogu biti brze i vješte u komunikaciji. Ali mogu biti i individualci kojima jezik brži od mozga što ih može uvaliti u nevolje i dovesti do kajanja.

Nedefinirana kupidova linija

Osobe koje nemaju definiranu gornju liniju usne, poput Julije Roberts, su odgovorne osobe. Nerijetko ne znaju kako ne moraju baš oni riješiti svaki problem i nedostaje im razumijevanje emotivnih granica, prenosi Magazin.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close