Nakon mostarskog koncerta

Nives Celzijus za Bljesak: Dogodila se ljubav između mene i Hercegovaca

Kultura / Glazba | 31. 01. 2016. u 13:58 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Mostar mi se toliko svidio da bi mogla doći ovdje na jedno tjedan dana odmarati glavu, družiti se s ljudima i zabavljati se'', rekla je Nives Celzijus za Bljesak.info nakon koncerta kojeg je održala u gradu na Neretvi.

Nives je iznimno zadovoljna koncertom kojeg je održala u subotu u klubu Pink Panther.

Pohvala za hercegovačku publiku

Pjevačica je rekla kako je imala laganu tremu prije nastupa u Mostaru, budući da je čula da će klub biti pun. Za hercegovačku publiku, s kojom se već nekoliko puta susretala, Nives ima samo riječi hvale.

''Imam jako pozitivna iskustva s hercegovačkom publikom, oni su jako veseli. Možda je publiku ovdje lakše nagovoriti na ples i pjesmu nego neku drugu publiku. To je prednost, jako su srdačni i prijateljski nastrojeni'', rekla je Nives koja je i na sinoćnjem koncertu otpjevala pjesmu ''Hercegovina u mom srcu''.

''Kad je krenula ova pjesma svi su počeli je pjevati uglas i to je bilo baš lijepo'', rekla je Nives.

Album uskoro na tržištu

Nives trenutno promovira pjesmu ''Tebi u inat'' koju je snimila s bendom ''Tarapana''. Pjesma je svjetlo dana ugledala u prosincu i već do sada ima preko milijun pregleda na Youtubeu. Sama Nives kaže kako je publika pjesmu jako dobro prihvatila, te ork Također nam je otkrila kako radi na novom albumu.

''Iako je prošlo vrijeme albuma, ne bježim od toga da se skupilo dosta pjesama, tako da je pitanje trenutka kada će se album pojaviti na tržištu. Mi planiramo na proljeće izaći s novim album'', rekla je Nives.

Lijepa pjevačica je zbog rada na glazbenoj karijeri na stranu stavila svoju spisateljsku karijeru.

''Ja definitivno jako volim pisati, međutim ja sam perfekcionist i onda kada se primim jednog projekta nekako sam glavom potpuno u tome. Razmišljala sam i bilo je trenutaka da krenem s pisanjem, međutim malo sam to pustila na stranu, ali mislim da će doći trenutak kada će mi se roditi želja za pisanjem'', rekla je atraktivna Nives koja kaže kako piše pjesme i kako će se neke od njih naći na budućem albumu.

Nives ne isključuje mogućnost pjevanja na svadbenim veseljima.

Nijedan Hercegovac me nije zovnuo na kavu

''Bilo je dosta upita da pjevam na svadbama. Ispočetka se nisam vidjela u tome, međutim godinama se širio repertoar, pa vjerujem da ćemo doći do trenutka da radimo i svadbe'', objašnjava Nives.

Za Hercegovce pjevačica kaže kako su interesantni, te kako su u Hercegovini lijepi i muškarci i žene. No, unatoč tome kaže kako je niti jedan Hercegovac nije zovnuo na kavu.

''Nije me čak niti jedan Hercegovac pozvao na kavu, a kamoli što drugo. Imaju imidž hrabrih muškaraca, ali ništa. Čak su na koncertu jako sramežljivo prilazili. Ne znam u čemu je problem da li u meni ili u njima'', rekla je Nives.

Vlasnica hitova ''Kolinda'', ''Karanfili'', ''Biondina'' najavila je skorašnji povratak u Hercegovinu.

''Hercegovačka publika jako dobro reagira na mene, dogodio se neki spoj ljubavi između nas, tako da vjerujem da ću sljedećih mjeseci doći ponovo u Hercegovinu'', rekla je Nives za Bljesak.info.

Jutarnji selfic iz Mostara...Dobro vam jutro!

Fotografiju objavljuje Nives Celsius (@nivescelsius)Sij 31, 2016 u 1:13 PST

Kopirati
Drag cursor here to close