Ljubuški

Nikola Rokvić 'zapalio' novootvoreni noćni klub Diamond

Lifestyle / Flash | 05. 07. 2014. u 03:36 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Noćni klub Diamond u Ljubuškom postao je sinonim za vruće ljetne zabave pod hercegovačkim nebom. Tako je bilo u petak kada je gostovao popularni srbijanski pjevač i miljenik pripadnica ljepšeg spola – Nikola Rokvić.

Više od tisuću ljudi do kasnih noćnih sati uživalo je u prekrasnom ambijentu novootvorenog kluba Diamond koji je uređen po standardima poznatih svjetskih klubova, a s obzirom da je većina prostora na otvorenom, daje mu dodatni štih. Opremljen najsuvremenijim svjetlosnim efektima i zadnjim krikom tehnologije kada je u pitanju ozvučenje, Diamond privlači mnogobrojnu publiku iz Hercegovine i Dalmacije.

Ekipa portala Bljesak.info svjedočila je odličnim uređenjem interijera i eksterijera, a najviše smo ostali zapanjeni komforom i prostranošću ovog kluba. Diamond je u pravom smislu riječi pravi dijamant noćnih klubova u Hercegovini, a zbog njegovog sadržaja i uređenja te općenito kompletnog dojma zabave na otvorenom, ovaj klub može slobodno stati uz bok najjačim i najpoznatijim noćnim klubovima u regiji.

Noćni život Hercegovine ovime je dobio pravog dijamanta za odlične provode pod vedrim nebom, a na vama je da skupite prijatelje i ekipu te se uputite jednog vikenda u Ljubuški gdje vam je zagarantirana odlična zabava s vrhunskom uslugom.

Noćnim klubom Diamond oduševljen je i gost večeri Nikola Rokvić: ''Klub je super, sviđa mi se što je otvorenog tipa i nije vruće, a što se tiče ambijenta i uređenja – prva liga! Nadam se da je publika uživala večeras jer bilo je zaista super,'' rekao je u razgovoru za Bljesak.info popularni srbijanski pjevač te je dodao: ''Osjećam se jako ugodno u Hercegovini, imam mnogo prijatelja, kako privatnih tako i poslovnih i uvijek mi se drago vratit ovamo. Publika je super, uvijek vesela i raspoložena, jedna od najboljih na mojim nastupima.''

Resident DJ, atraktivne hostese i kokteli samo su neki od razloga zašto morate posjetiti Diamond već u subotu gdje vas sve očekuju veliki party i zabava do jutra!

Kopirati
Drag cursor here to close