Nesuglasice

Nele Karajlić: Ne pričam s Kusturicom već dvije godine

Lifestyle / Flash | 23. 02. 2015. u 18:11 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nele Karajlić, bivši frontmen “Zabranjenog pušenja” koji je nedavno podigao veliku prašinu odlaskom u Sarajevo poslije 23 godine, priznao je da ne razgovara s dugogodišnjim suradnikom i prijateljem Emirom Kusturicom već dvije godine, piše Telegraf.rs.

''Evo, svim zlonamjernicima mogu reći da posljednjih nekoliko godina nemam kontakata s Kustom. Postoje neke razmirice između nas dvojice, ali one nemaju veze s političkim stavovima. Drugim riječima, njegovi politički stavovi su mi i dalje bliži od ove ekipe iz Sarajeva'', rekao je Nele.

Na optužbe da se namjerno približio poznatom redatelju kako bi u Srbiji mogao preživjeti, Nele je rekao da on sasvim drugačije vidi posao od Kusturice, navodi Telegraf.rs.

''Ne bih se ja složio s tom konstatacijom da sam se “ušlihtao” Kusturici kako bismo surađivali. Imam ja potpuno drugačije mišljenje o tome tko je prvi shvatio što je pravi posao. Ja sam bio taj koji je imao ideju oko tog izvoza glazbe u svijet, koji smo mi kasnije i ostvarili'', rekao je Karajlić.

Kopirati
Drag cursor here to close