Najružniji čovjek?

Natjecanje za 'mistera' ružnoće: Pobjednik prevarom do titule

Lifestyle / Flash | 24. 11. 2015. u 07:14 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednik natjecanja za "Mistera ružnoće", koji se četvrtu godinu za redom održava u Zimbabveu je 42-godišnji Mison Sere.

Kako prenosi agencija AP, žiri je titulu najružnijeg muškarca dodijelila Sereu zbog njegove "krezavosti i sposobnosti pravljenja grotesknih facijalnih mimika".

Odluka žirija se, međutim, nije dopala dosadašnjem nositelju titule, trostrukom osvajaču natjecanja Williamu Masvinuu i njegovim fanovima koji su prijetili da će pretući suce.

Oni su tvrdili da je Sere "previše zgodan" da bi bio Mister, te da njegova ružnoća nije "prirodna" jer je posljedica samo nekoliko poispadali zuba.

"Ja sam prirodno ružan, a ne on. On je ružan samo kada otvori usta", ogorčeno je vikao Masvinu.
"Treba li da nam poispadaju zubi da bismo pobijedili? Ovo je čista prevara", pobunio se Patrick Mupereki, jedan drugi sudionik natjecanja. Uslijedile su uvrede i psovke, došlo je i do komešanja, ali su se na kraju strasti ipak stišale.


Odbrusivši kritičarima jednim filozofskim "tko gubi ima pravo i da se ljuti", pobjednik je otišao sa natjecanja bogatiji za 500 dolara.

"Trebaju se pomiriti s tim da sam ružniji od njih", zaključio je Sere koji se nada ugovoru sa televizijom.

Organizatori izbora za Mistera ružnoće objasnili su da je natjecanje osmišljeno kako bi se skinula stigma sa fizičke ružnoće.

"Izgled je dat od Boga. Trebalo bi svi da smo ponosni na to kakvi smo", kazao je jedan od organizatora natjecanja koje se odvija u tri kruga u jednom noćnom klubu u Harareu, prenosi N1.

Kopirati
Drag cursor here to close