od 1. do 4. rujna

Na Ramskom jezeru natjecanje u disciplini 'lov šarana i amura'

Lifestyle / Flash | 30. 08. 2016. u 09:17 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kup Jadransko-podunavskih zemalja u disciplini "lov na šarana i amura 2016.", održat će se od 1. do 4. rujna na Ramskom jezeru, u organizaciji Sportsko ribolovnog saveza BiH u suorganizaciji Sportsko ribolovno turističkog društva "Ramske vode" (SRTD) Prozor-Rama, priopćeno je iz toga društva.

Otvaranje natjecanja održat će se u četvrtak, 1. rujna u 19 sati, dok je sam početak natjecanja planiran za petak, 2. rujna u 11 sati i trajat će ukupno 52 sata i to do nedjelje, 4. rujna u 15 sati. U 16 sati planirano je proglašenje rezultata, zatvaranje natjecanja i ručak.

U povodu natjecanja, kako stoji u priopćenju, načelnik općine Prozor-Rama Jozo Ivančević izrazio je zadovoljstvo što je ove godine općini Prozor-Rama i Ramskom jezeru pripalo domaćinstvo Kupa Jadransko-podunavskih zemalja u lovu na šarana i amura.

''Ribolovnu aktivnost veoma cijenimo, a ribolovce smatramo veoma vrijednim pripadnicima današnjega društva. Posebno cijenimo doprinos aktivnom životu u prirodi, što je dobro i za zdravlje osoba i za okoliš koji trebamo koristiti, ali i čuvati i štititi. Zato je natjecanje u lovu na šarana i amura za nas veliki događaj koji našoj maloj zajednici donosi puno poboljšanja'', kazao je načelnik Ivančević.

Po njegovim riječima ovo je natjecanje i prigoda da se pokažu prirodne ljepote ove općine cijelom ribolovnom svijetu, a posebno je prigoda da se dokaže gostoprimstvo po kojemu je općina poznata.

''Svim natjecateljima želim uspješno natjecanje i dobar rezultat'', kazao je Ivančević.

Kopirati
Drag cursor here to close