Preljub

Muškarci najviše varaju na svadbama

Lifestyle / Flash | 15. 09. 2014. u 14:10 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoje događaji koji povećavaju šanse da će muškarcima "otkazati kočnice" i da će se prepustiti preljubu, a jedna anketa pokazala je da su svadbe mjesto na koje djevojke ne bi trebale puštati svoje partnere bez nadzora.

Istraživanje provedeno na uzorku od dvije tisuće ispitanika pokazalo je da će muškarci svoje partnerice najčešće prevariti na vjenčanjima na koja su otišli solo.

Kako je pokazala anketa, 32 posto muškaraca prevarit će ženu, djevojku ili zaručnicu na vjenčanju na koje je otišao bez pratnje, 27 posto na momačkoj večeri, 21 posto na božićnim proslavama i samo 9 posto njih na godišnjici mature.

U istoj anketi, otkriveno je da je 37 posto žena bilo uvjereno da ih muškarci najviše varaju na božićnim proslavama, dok je 35 posto ispitanica pretpostavljalo da će partner pokleknuti na momačkoj večeri.

Za 17 posto ispitanica je problematično okupljanje na godišnjici mature, a samo je 11 posto žena zaključilo da su najveće šanse da će partner "švrljati" na nečijoj svadbi, piše Telegraf.

Ovakav rezultat je dakle, poprilično iznenadio žene, koje vjerojatno više neće puštati muža ili dečka samog na vjenčanje prijatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close