Humana gesta

Mostarski plesači dali sve od sebe na humanitarnom koncertu ''Za Sunce''

Lifestyle / Flash | 20. 12. 2014. u 18:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio Mo-stars Centra za kulturu Mostar zajedno sa udruženjem prijatelja i roditelja osoba s posebnim potrebama Sunce je organizirao peti po redu humanitarni koncert 'Za Sunce'.

Koncert je održan u sportskoj dvorani "Midhat Hujdur Hujka" u Mostaru, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je korisnicima Udruženja ''Sunce''.

Na koncertu su sjajne izvedbe imali mostarski plesni klubovi P.S.Mo-Stars, P.S.B-Dance, P.S.Flash, ŠPK Erigo, ŠPK Zrinjski, PC ProDance, zatim Mostarske mažoretkinje, Vokalna grupa B Stars, Nejla Tanović. Korisnici "Udruženja Sunce" su također izveli točku pod nazivom "Čovjek i priroda".

''Udruženje "Sunce" je NVO i financira se isključivo kroz projekte,dakle nije na proračun. Financira se i od prodaje onoga što korisnici "Sunca" zajedno s osobljem naprave, poput nakita, ukrasnih predmeta, čestitki i slično. Sav novac koji se skupi na večerašnjem koncertu će biti potrošen za sve aktivnosti dnevnog boravka'', rekla je za Bljesak.info Najda Topuz iz Udruženja'' Sunce''.

Udruženje ''Sunce'' postoji već 16 godina, a "dnevni boravak" gdje su zbrinuti korisnici lakšeg i težeg intelektualnog oštećenja od 2005. godine.

''Veliko hvala našoj Nataši Jekić iz Plesnog studija Mo-Stars koja nam je oduvijek podrška,ali i veliko hvala svim volonterima koji su nam uvijek pomoć i podrška'', dodala je Topuz.

Kopirati
Drag cursor here to close