Unikatne torbe

Mostarski kreativni dvojac "Poppy" predstavio novu kolekciju

Lifestyle / Flash | 17. 11. 2013. u 11:41 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već etablirani mostarski kreativni dvojac "Poppy" ovih dana je predstavio svoju novu kolekciju pod nazivom 'I DON'T PLAY NICE', u kojoj su zastupljene torbe i odjeća prožeti umjetnošću i originalnošću.

Po riječima jedne od članica Poppy-a, Helene Beljo nova kolekcija je nosiva i pogodna za sve profile žena, a posebice za one koje imaju svoj prepoznatljivi modni stil i koje žele da se nekim komadom odjeće ili torbom na originalan način izdvoje iz mase i uniformiranosti koja je sve prisutnija na ulicama gradova.

Govoreći o tome gdje dvojac "Poppy" pronalazi inspiraciju za svoje radove, Beljo je kazala kako ona i njena suradnica inspiraciju pronalaze u umjetnosti, svakodnevnim događajima, kao i u uličnoj modi, iako ne bježe od toga da su u nastajanju kolekcije pratili i najnovija svjetska događanja.

Kada je riječ o planovima za budućnost Boljo je kazala kako uskoro namjeravaju otvoriti "Poppy Concept Store" u Mostaru, odnosno trgovinu u kojoj bi bili predstavljeni kreativnost, ideje i osjećaji, a gradu Mostaru bi na taj način ponudile mjesto gdje bi ih klijenti svakodnevno mogli posjećivati i zajedno s njima biti dio stvaranja novih unikatnih radova.

"U trgovini koju planiramo otvoriti uz naše radove bili bi zastupljeni i drugi domaći kreatori koji bi predstavili svoja ostvarenja. Dosta kreatora radi na izradi zanimljivih modnih detalja, odjevnih predmeta, te smatramo kako bi zajedno predstavljajući svoj rad na jednom mjestu zasigurno postali zanimljiviji i onima koji do sada nisu prakticirali kupovinu unikatnih predmeta", kazala je Beljo.

Proizvodi "Poppy" se mogu naći na web stranici: www.poppybags.net kao i na Facebook profilu "Poppy Bags".

Kopirati
Drag cursor here to close