Najava koncerta

Mostar: Dobra zabava uz splitsku grupu T.B.F.

Kultura / Glazba | 28. 11. 2014. u 07:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobra zabava koja prati promo nastupe Mostar Summer Festa se nastavlja u petak 5. prosinca 2014. u Golden Clubu u Mostaru i to nastupom splitske grupe T.B.F.

''Nakon što je T.B.F. svojim nastupom zatvorio prvi Mostar Summer Fest koji smo organizirali 2013. godine, svi koji su bili na koncertu su dugo prepričavali dojmove i pozitivnu energiju koja je vladala na njihovom nastupu na Kantarevcu. To nam je i dalo razlog da ih ponovno pozovemo, što smo i učinili, a zahvaljujući povezanosti s našom publikom, rado su nam se priključili kao jedni od izvođača na našim promo eventima.“, izjavili su organizatori.   

Obzirom da je Mostar Summer Fest ujedno i platforma za promociju domaćih, mladih bendova, u petak 5. prosinca od 22:00 sati u Golden Clubu ćemo imati priliku čuti mladi bend Anarhiv koji dolazi iz Čapljine, a koji su na zadnjem Festivalu pokazali kako i oni već imaju publiku koja prepoznaje njihov zvuk.

Ulaznice za nastup benda Anarhiv i T.B.F. će od petka 28. studenog 2014. biti dostupne po pretprodajnoj cijeni od 10 KM u Gradskoj kavani Rondo u Mostaru, a na dan koncerta će se moći kupiti po cijeni od 15 KM, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close