Prijavite se

Mostar: Besplatni sat samoobrane za žene

Lifestyle / Flash | 23. 10. 2016. u 12:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki kutak Mostar, u suradnji sa Timom za vezu specijalnih snaga vojske SAD-a (Američke mornaričke foke/Navy SEALs i Zelene beretke/United States Army Special Forces ili Green Berets) i OKC Abrašević, organizira sat samoodbrane za žene u utorak, 25.10.2016. od 17:00 do 19:00 sati u OKC „Abrašević“ (Ulica Alekse Šantića 25, Mostar).

Demonstraciju održat će pripadnici Navy SEALs i Green Berets, a na dvosatnom satu punoljetne će učesnice imati priliku proći osnovne tehnike samoodbrane u stojećem položaju.

Interes za ovaj događaj zaista je značajan – tijekom petodnevnog prijavnog procesa, primili smo 70 prijava od žena u starosnoj dobi od 18 do 50 godina, a upiti pristižu i nakon zatvaranja poziva za prijave.

Predstojeći sat prvi je vid suradnje između Američkog kutka Mostar i Tima za vezu specijalnih snaga SAD-a. Međutim, s obzirom na sjajan odziv u lokalnoj zajednici, već razgovaraju o nastavku suradnje - kroz iste i slične događaje i programe u sljedećem razdoblju, a sa ciljem podrške osnaživanju žena.

Kopirati
Drag cursor here to close