Previše katanaca

Most se srušio od previše ljubavi

Lifestyle / Flash | 09. 06. 2014. u 08:20 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Most umjetnosti u Parizu evakuiran je u nedjelju, pošto se od težine tisuća “katanaca ljubavi”, koje zaljubljeni posjetitelji iz cijelog svijeta kače na njega, dio ograde mosta srušio.

Tisuće zaljubljenih iz cijelog sveta posjećuju svake godine Most umjetnosti i, kako bi “zapečatili svoju ljubav”, na njega kače katance sa svojim imenima, a ključ bacaju u Senu.

Od težine katanaca, međutim, dio ograde mosta, dužine od oko 2,5 metara se srušio, pa je policija hitno evakuirala posjetitelje i zatvorila most.

Na mjesto događaja stigli su lokalni dužnosnici i jedan arhitekt, a ograda je vraćena na mjesto, piše Tanjug.

Most će, kako je priopćila policija, danas ponovo biti otvoren, prenio je Frans press.

Baš kao Pariz, grad ljubavi, ali u zadnjih nekoliko godina i mnogi drugi europski gradovi, pa i Mostar je tako dobio svoj 'most ljubavi'.

'Katance ljubavi', koje parovi zaključavaju na ogradama mostova i tako obećavaju vječnu ljubav jedni drugima, pronađeni su i na ‘Titovom mostu’ u Mostaru.

Ljubav se u Mostaru počela zaključavati već i ranije na Lučkom mostu, kada su mediji pisali o pojavi nove turističke atrakcije u gradu na Neretvi, no čini se kako je ljubavnu atrakciju preuzeo Titov most.

Kopirati
Drag cursor here to close