Svečanost

Modni brend Lindex od sada i u Mostaru

Lifestyle / Flash | 19. 03. 2016. u 14:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati modni brend Lindex je u prijatnom ambijentu i već prepoznatljivom stilu, 18. ožujka otvorio vrata nove, sedme po redu prodavnice, u Mostaru u Mepas Mall-u.

U prodajnom prostoru od 640 m2 ponuđeno je preko 22 000 artikala. Ovo je važan korak u jačanju Lindex brenda i ispunjenja cilja od 10 prodavnica u Bosni i Hercegovini. Lindex trenutno ima preko 480 prodavnica u 15 zemalja širom svijeta.

"Konačno smo otvorili i prvu našu prodavnicu u prelijepoj Hercegovini! Za ovaj korak smo se pripremali dosta dugo i veoma smo ponosni. Nova prodavnica sa našim novim konceptom izgleda apsolutno zapanjujuće i pruža pravi modni doživljaj.

Naši kupci, naročito su oduševljeni oko Better Denim kolekcije njenog kvaliteta i proizvodne osviještenosti", riječi su Adnana Fisovića, PR managera kompanije Tiffany, franšiznog zastupnika LINDEX brenda.

Specijalni gost, prelijepa Sendi Skopljak, jedna od najpoznatijih švedskih blogerica koja na svom Instagram profilu trenutno ima skoro 800 000 pratitelja, inače porijeklom iz Mostara i direktori kompanije Tiffany su presjekli svečanu vrpcu, čime su upriličili posjetiteljima da uživaju u dobroj kupovini ovog prepoznatljivog brenda.

Nova prodavnica zaokružuje kompletan asortiman za žene i djecu koji uključuje i program za trudnice i donji veš. Spoj klasičnih krojeva i aktualnih modnih trendova, kao i savršen odnos kvalitete i cijene, odgovorit će na Vaše potrebe i inspirirati Vas novom kolekcijom za susret sa proljećem.

Kopirati
Drag cursor here to close