Modna agencija

Marilyn Models Paris traži djevojke

Lifestyle / Flash | 12. 06. 2014. u 19:54 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi put u Bosnu i Hercegovinu dolazi jedna od vodećih svjetskih modnih agencija MARILYN MODELS PARIS (www.marilynagency.com).

Agencija Marilyn Models osnovana je 1985. godine i danas je jedna od vodećih modnih agencija u svijetu sa uredima u Parizu i New Yorku. Zastupa jedne od najvećih svjetskih modnih imena poput Kate Moss, Eve Herzigove, Naomi Capbell, Coco Roche, Andriane Lime, Nadje Auermann, itd.

Prije 19 godina prva na svijetu otvorila je i celebrity department, a tu se rodila i suradnja sa Zinedinom Zidaneom za Christian Dior, Catherine Deneuve za L’Oreal, Sofiom i Francisom Fordom Coppolom za Louis Vuitton, Camille Lacourt postaje veleposlanica za Chanel J12 i Kate Moss za Fred!

Dolaskom u Sarajevo u organizaciji modne agencije Relatum Models (www.relatummodels.com) iz Zagreba pod vodstvom Marka Lovrića, modela i scouta, organiziraju casting u Sarajevu u hotelu Bosnia 17. lipnja 2014.(utorak), od 9.30 do 12.30 sati za Marilyn Models Paris.

Traže djevojke, nova lica od 15-23 godine, min. visine 174 cm, sa mjerama u struku ne većim od 63 cm i bokovima ne većim od 92 cm.

Sve zainteresirane djevojke mogu se javiti na e-mail [email protected] ili na broj tel. +387/ 62-205-655, sa fotografijom lica (close up), bez make upa i cijele figure tijela u kupaćem kostimu! Nemojte zaboraviti uz osnovne podatke ostaviti i kontakt telefon.

Prijave se primaju do 15. lipnja 2014.

Kopirati
Drag cursor here to close