Blagdanske radosti

Mali božićni sajam i ove godine u Čapljini

Lifestyle / Flash | 09. 12. 2014. u 09:15 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vikend koji je pred nama, 13. I 14. prosinac, bit će u Čapljini vikend prepun kreativnosti, ugodnih mirisa, okusa, smijeha, zabave i božićnog ugođaja koji uvijek budi najljepša sjećanja i najtoplije osjećaje.

Mali božićni sajam jedinstven je događaj koji je na dobrom putu da postane tradicionalna sajamska manifestacija. Budući da Čapljina prijašnjih godina nije imala nešto slično, po uzoru na okolne Hercegovačke gradove udruga „Life“ iz Čapljine je odlučila organizirati Mali Božićni Sajam prošle godine te tako unijeti malo božićnog duha u predblagdansko vrijeme.

'' Ove godine želimo organizirati još bolji i veći sajam koji će se održati 13.i 14. prosinca. na Trgu hrvatske slobode (mali trg) u razdoblju od 11-20h. Na trgu će biti postavljen veliki blagdanski šator od 200 kvadrata u kojem će izlagati preko 30 izlagača.

Ove godine imamo puno više prijavljenih izlagača što nam je osobito drago jer pokazuje da se sve više kreativaca želi pokazati i prezentirati svoje radove u Čapljini kao i da su bili zadovoljni izlaganjem prošle godine.

Budući da je prošlogodišnji sajam premašio sva očekivanja posjećenosti kako organizatora tako i izlagača, ove godine smo se potrudili da organiziramo veći i bolji sajam koji će moći primiti sve izlagače kao i posjetitelje. Budući da veća organizacijska razina zahtijeva i veća ulaganja moram se zahvaliti pokrovitelju sajma, dr. Smiljanu Vidiću, koji se osobno zauzeo za ovaj događaj.

Hvala i svim sponzorima sajma koji su pridonijeli boljoj organizaciji. Na sajmu će izlagati kreativci iz općine Čapljina te prijavljeni iz okolnih gradova koji će u ta dva dana prezentirati i prodavati svoje rukotvorine'', istaknula je Ivana Buntić Jovanović, organizatorica Malog božićnog sajma.

Izlagat će sljedeći izlagači: Decupage Nina Čapljina, Clips Made nakit i Koši Čapljina, Evelin Vila Visoko, Carry cvijetići Čapljina, Dacha Nakit , Tangled by G, Kreativna radionica dječjeg vrtića Čapljina, Ingea prirodna kozmetika, Veseli Svijet iz Čapljine, Claire Noel, Torte i kolači Darinka, Ksenija torte, Torte i kolači Mia, Andrea torbe, Kreativni božićni aranžmani, Antić Art, Pokloni za najdraže, Lota Art, Unikatni nakit Venecijana, Cvjećara Dada, Vlatko Bošković, Ivica Ferjančić, Paprenjaci i medenjaci, Kuhano vino i kobasice, Podrumi Andrija, Palaćinke-Višići, Vita Vi sir, Meggle...

Sajam također ima humanitarni karakter budući da će svi izlagači plaćati stol, a sav taj novac ide u humanitarne svrhe.

''I ove godine na sajmu imamo posebne goste: Udruga Cvijet i Betlehem iz Čapljine koji će prodavati svoje kreativne rukotvorine u koje su utkali puno ljubavi. Za vrijeme trajanja sajma bit će upriličena i tombola u kojoj će sudjelovati svi kupci na sajmu.

Nagrade su za vas priredili sami izlagači. Oba dana će na sajmu biti i Djed Božićnjak koji će uveseljavati najmanje. Sajam će biti popraćen tiskovnim i elektroničkim medijima. Otvaranje samog sajma će biti upriličeno u subotu, 13. Prosinca, s početkom u 11.00 sati.

Otvaranje će biti upotpunjeno nastupom HKUD ''Zora'' Struge/Gorica te naših mažoretkinja. Bila bi nam čast kad biste nas posjetili na otvaranju a i kroz dva dana trajanja sajma.

Molimo sve Čapljinke i Čapljince da dođu i razgledaju što su za njih pripremili kreativci, zagriju se uz čašicu kuhanog vina, probaju delicije koje pripremaju naši izlagači, slikaju se s veselim Djedom Božićnjakom te odu kući bogatiji i puniji duhom što u ovim teškim vremenima puno znači. Podržite ideju Božićnog sajma, podržite naše izlagače'', istaknula je za Bljesak.info Ivana Buntić Jovanović, ogranizatorica Malog božićnog sajma.

Svi oni koji žele bilo kakve dodatne informacije mogu se javiti na broj mobitela 063/448-246 ili putem emaila [email protected]

Bljesak.info je i ove godine jedan od glavnih medijskih pokrovitelja malog božićnog sajma u Čapljini.

Kopirati
Drag cursor here to close