Ljubav

Malene B-Starsice predstavile novu pjesmu

Lifestyle / Flash | 12. 12. 2013. u 14:19 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

B-Stars je vokano-plesna grupa koja djeluje u sklopu plesnog studija B-Dance, a čine je djevojčica uzrasta od 8 do 14 godina. Ova grupa zamišljena je na način da se glazbeni program ostvaruje njegujući dječju glazbenu i scensku kreativnost, glazbenu pedagogiju te popularizira glazbenu umjetnost kroz pjevanje i ples.

Njezinim osnivanjem ustvari je pokrenut prvi takav program ne samo u Mostaru, nego na području cijele Bosne i Hercegovine. Do sada su snimili nekoliko autorskih pjesma, osvojili nagradu i pobrali simpatije velikog broja malih i velikih glazbenih simpatizera zahvaljujući jedinstvenom spoju pjesme i plesa koji predstavljaju na sceni. Postoje svega godinu dana, pa još uvijek traje predstavljanje širem auditoriju, a ovom prilikom promoviraju svoj posljednji glazbeni uradak.

"Ljubav" je naziv nove skladbe koju autorski - stihove i glazbu - potpisuje voditeljica grupe Željka Bošnjak koja je ujedno otpjevala i prateće vokale. Sve to je spretno aranžerski posložio Dado Pandža, a pjesma je snimana i miksana u studiju Damira Paraća.

"Pjesma „Ljubav“ je svojevrstan poklon svim ljudima za ovo predblagdansko vrijeme, a članice B-Starsa istu će premijerno izvesti na koncertu „Betlehemsko svjetlo“ u srijedu, 18.12.2013. godine u Kosači. Uistinu se nadam da će se svidjeti publici, jer smo na njoj radili s puno ljubavi i predanosti", izjavila je Željka Bošnjak. Također, Željka je istaknula kako članice ove grupe nastupaju na raznim dječjim festivalima, koncertima, glazbeno-scenskim programima, te su im nastupi uvijek popraćeni originalnim i prigodnim koreografijama, otkrivajući da će tako biti i na spomenutom koncertu.

Ovom prilikom B-Stars-ice pozivaju svu djecu da im se od siječnja pridruže na treninzima i budu dio ovog jedinstvenog glazbeno-scenskog programa i uživaju u kvalitetnom druženju sa svojim vršnjacima, te se okušaju u pjevanju, plesu, snimanju pjesama, nastupima i tako ostvare svoje snove.

Kopirati
Drag cursor here to close