Macao bend

Livanjski bend izdao album u izdanju Croatia Recordsa

Lifestyle / Flash | 15. 12. 2014. u 20:59 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon devet godina postojanja livanjski Macao band izdao je svoj album prvjenac u izdanju Croatie Records. Na albumu se nalazi 12 pjesama od kojih su devet novijeg zvuka.

Tri pjesme dolaze kao bonus od kojih su dvije prestavljene na melodijama Mostara. Pjesma ''Naša priča'', po kojoj se i zove album, prvi put je izdvedena na Melodijama Mostara 2011. i odnijela je treću nagradu publike dok je pjesma ''Momačko veče'' sa Melodija Mostara 2013 osvojila prvu nagradu dijaspore.

Treća bonus pjesma je ''Majka sina ženi'' nastala krajem 2011. godine, te je postala veliki hit na radijskim postajama.

Novih devet pjesama na albumu su prepoznatljivog pop zvuka koje su nastale po uzoru na uspješan singl ''Naša priča''.

Duet ''Ljubav nam je vodilja'' je suradnja s poznatim Splićaninom Joškom Čagaljom – Jolom, te je za istu pjesmu snimljen i spot u produkciji CMC-a pod redateljskom palicom Daria Godića - Omega film.

Spot je sniman u poznatom zagrebačkom clubu H20. te se svakodnevno emitira na CMC tv-u.

Duet „Bez ljubavi“ je suradnja Macao benda s poznatim hercegovačkim pjevačem Jozom Vučićem. Za istu pjesmu bend planira snimanje spota na ovim prostorima.

Cijeli projekt ''Naša priča'' je započeo krajem 2010. godine u suradnji sa Sašom Živanovom i Miralemom Mandžukom iz OXY? studija, gdje je se sve kuhalo i radilo, te gdje je urađen kompletan miks i mastering albuma.

Pjesma ''Ljubav nam je vodilja'' snimana je u studiu Lea Škare u Splitu, dok je izvršni producent cijelog projekta bio Tomislav Maleta – Tona.

Macao band je surađivao s raznim autorima za ovaj projekat a to su: Dragan Keškić-Gagi, Žarko Luketina, Dragana D. Maričić, Tea Grubeša, Frano Batinić – Ćane i Tomislav Perković.

Ubrzo su planirane koncertne promocije albuma po BiH, Hrvatskoj i dijaspori na kojima će se predstaviti novi materijal.

Album ''Naša priča'' je uvršten u top 40 po prodaji u Hrvatskoj po podacima CMC-a.

Album je moguće pronaći u svim poslovnicama Croatia Records i prodajnim mjestima u Hrvatskoj i BiH, te na internetu preko Amazon.com, iTunes i Deezer servisa.

Kopirati
Drag cursor here to close