PIONIRSKA DOLINA

Lavica Piolina proslavila prvi rođendan

Lifestyle / Flash | 22. 09. 2015. u 14:49 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pionirska dolina, zajedno sa kompanijom Podravka, upriličila je rođendansku proslavu za najmlađu članicu lavlje obitelji - Piolinu. Ljubimica Pionirske doline dobila je i svoje prve rođendanske poklone.

Uz roditelje lava Rilyja i lavicu Sarajčicu, zabavi su prisustvovala djeca iz vrtića Iskrica JU „Djeca Sarajeva“ i posjetitelji Pionirske doline koji su sa razigranom Piolinom obilježilli njeno prvo slavlje.

''Veliko mi je zadovoljstvo što imamo priliku ugostiti mlađu populaciju. Bez njih Piolinin rođendan ne bi bio ovako veseo. Trudili smo se da u Pionirsku dolinu dovedemo lavove u paru i dobijemo prinovu kako bi naši najmlađi mogli pratiti odrastanje ove male životinjske obitelji'', izjavio je direktor Pionirske doline Esad Tajić.

Podsjećamo da su lav Rily i lavica Sarajčica dobili mladunče u rujnu 2014. godine. Antena Sarajevo je uz pomoć slušatelja realizirala akciju „Kako ti je ime Lave“, a mala lavica je 12. studenog 2014. godine svečano dobila i svoje ime Piolina, zahvaljujući pobjedničkom prijedlogu slušatelja Edina Bešlića, prenosi Antena Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close