Koncert

Lačni Franz u Mostaru završio bh. turneju

Kultura / Glazba | 19. 04. 2015. u 12:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred svojim fanovima u Mostaru, koncert je održao bend 'Lačni Franz' čiji je frontmen Zoran Predin. Starim, ali i novim hitovima oduševio je posjetitelje u OKC 'Abrašević' koji je ovom bendu bio posljednja stanica u okviru mini turneje po gradovima u BiH.

"U posljednje vrijeme me sve češće razni ljudi pitaju, kad ću napokon ponovno pjevati pjesme 'Lačnog Franza'. Zašto, pitam ih ja. Jer ih se ne pušta više na radiju, odgovaraju. I dodaju, kako su njima još uvijek drage i dobre, i danas ponovno aktualne. Da ispunim njihove i svoje želje, skupio sam grupu odličnih mladih rockera, koji su sposobni odsvirati taj legendarni program, da zvuči isto, kao što je zvučao u Novom val", kazao je Predin.

Turneja po BiH je obuhvatila Tešanj, Tuzlu, Sarajevo i Mostar. 'Lačni Franz' je u ono vrijeme Novog vala, bio grupa kojhu su voljeli zahtjevniji, a rock kritičari su se slagali oko toga da su njihove pjesme 'tražile izgrađen stav i uključen mozak'.

Krajem ovoga mjeseca u OKC 'Abrašević' svoj koncert i promociju novog albuma trebao je održati bend 'Konvoj'. Međutim smrtni slučaj u obitelji jednog od članova benda odgodio je ovaj koncert. O drugom terminu javnost će biti na vrijeme informirana.

Kopirati
Drag cursor here to close