VIDEO

Konačno, netko obratio pažnju i na ženski rod: Napravljena prva seks-lutka za žene!

Lifestyle / Flash | 27. 10. 2016. u 06:42 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su lutke za seks namijenjene muškarcima već počele pričati i gotovo da se zaljubljuju u svoje vlasnike, došlo je vrijeme da i žene dobiju lutku za seks. Kada je riječ o seksu, djevojke se često osjećaju kao da žive u muškom svijetu.

Veliki broj njih prošao je iskustvo sa dečkom koji je potpuno sebičan. U mnogim kulturama prilično je raširena praksa da se muškarac, čim dostigne orgazam, isključi i odlazi na spavanje bez obzira na to je li i partnerica zadovoljena. A to nije fer, posebno imajući u vidu da djevojke vole seks isto koliko i dečki, usprkos općem suprotnom uvjerenju.

Ipak, seks industrija uvijek je bila uglavnom fokusirana na muškarce. Konačno, netko je obratio pažnju i na ženski rod. Vodeći proizvođač seks-lutaka “Sinthetics” napravio je prvu lutku muškog spola na svijetu za dame avanturistice koje vole seks, ali iz nekog razloga ga ne žele ili ne mogu upražnjavati sa stvarnim muškarcem.

Iako većini žena seks nije dovoljno dobar ako ne uključuje emocije, žene su htjele dobiti lutku za seks i on je konačno tu, piše Vice. Lutka za seks je u prirodnoj veličini te ima izražene mišiće.

Nakon što ga žena krene ljubiti i dodirivati, lutka postiže erekciju i spreman je za akciju. Uostalom, pogledajte video.

Kopirati
Drag cursor here to close