VIDEO

Izbacila muževu ljubavnicu golu iz stana

Lifestyle / Flash | 15. 08. 2016. u 08:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je zatekla muža s ljubavnicom na kauču, jedna žena u Bangkoku se potpuno razbjesnila i odlučila nesretnu djevojku potpuno golu izbaciti iz stana.

Ljubavnica se najprije pokušala sakriti dekom dok je bježala iz stana, no neumoljiva žena je deku doslovno strgnula s nje i potpuno golu je istjerala iz stana. Suprug se na početku pokušao opravdati, no bijesna žena nije htjela ni čuti, piše Index.hr.

Lokalni mediji navode da je žena nazivala ljubavnicu pogrdnim nazivima, a ova joj je navodno rekla: "Ni roditelji me nikada ovako nisu tretirali, zašto si ovakva prema meni?".

Kada ju je golu izbacila iz stana, suprug je ljubavnici odnio stvari i dobacio odjeću, ali sa sigurne udaljenosti, nakon čega se ona obukla i jecajući otišla čekati lift.

Daily Mail prenosi da je ovaj bračni par prekinuo odnose i prije nego što je muškarac završio s nesretnom 24-godišnjakinjom, no supruga očito još ima nerazriješene osjećaje prema njemu.

Ljubavnica se navodno nakon objave snimke potužila policiji zbog nanesene štete koju joj je video prouzročio, no žena tvrdi da ga ona nije uploadala na internet.

Kopirati
Drag cursor here to close