Prigodni darovi

Humani gimnazijalci darovali štićenike Egipatskog sela

Lifestyle / Putujte s nama | 31. 03. 2015. u 14:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu projekta Connecting Classrooms British Councila, ravnateljica Gimnazije Fra Grge Martića Ljiljana Krešić zajedno s profesorima iz te škole posjetila je u utorak Egipatsko selo u Mostaru, gdje je štićenicama te ustanove uručila prigodne darove.

Tom prigodom štićenicima su uručene nove tenisice, čarape i slatkiši za koje su sredstva prikupili učenici i profesori Gimnazije.

''Od odgajatelja Egipatskog sela saznali smo da štićenici oskudijevaju u obući i čarapama, tako da smo odlučili da ih za uskršnje blagdane darujemo s onim što im je najpotrebnije. Iskreno se nadamo da smo unijeli bar malo radosti u njihove živote; u živote onih koji su pomalo zaboravljani, te im ulili nadu da ipak postoji netko tko s njima suosjeća'', kazala je ravnateljica Krešić.

Inače, ovo nije prva akcija učenika i profesora Gimnazije Fra Grge Martića u kojoj pomažu štićenicima Egipatskog sela. Ranije su im u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana u akciji pod nazivom "Darujete one koje nema tko darivati“ darivali odjeću i opće potrepštine shodno njihovom uzrastu.

Podsjećamo, učenici Gimnazije već tri godine volontiraju u raznim ustanovama, a svake godine za vrijeme božićnih blagdana prikupljaju novce te pomažu i najugroženije obitelji u gradu Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close