Premijere

Hladno pivo i Vatra imaju nove spotove!

Kultura / Glazba | 09. 10. 2015. u 14:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok pesma 'Firma' još uvijek odzvanja radijskim eterom refrenom 'Bog, domovina, nacija; svi na pod, ovo je privatizacija', Hladno pivo premijerno predstavlja spot za pjesmu 'Mojoj majici'! Za to vrijeme bend 'Vatra' i pored priprema za veliki zagrebački koncert uspio je da dovrši video za svoj aktualni singl 'Jantar', navodi se iz MTV-a. Oba spota, za 'Mojoj majici' i 'Jantar', premijerno će biti prikazana na MTV kanalu u ponedjeljak od 20 sati!

Aktualni album 'Hladnog piva', 'Dani zatvorenih vrata', donio je mnogo zanimljivih pjesama od kojih se jedna brzo probila u svojevrsnu himnu publike benda. Sudeći prema broju pogleda na Youtube-u kao i reakcijama na koncertima izdvojila se pjesma 'Mojoj majici', pa je logično da je snimljen i video u kojoj glavnu ulogu imaju upravo publika i fanovi 'Hladnog piva'.

Spot je sniman na koncertu na Šalati, gdje su posjetitelji bili pozvani da obuku svoje najdraže majice. Neku su za tu priliku napravili vlastite originale, neki su pokazali svoje najdraže simbole i poruke, a neki su nosili majice najdražih bendova. Krcata Šalata bila je odlična prilika za pravljenje video spota posvećenog fanovima i majicama, a 'Hladno pivo' je napravilo odličan posao.

Inače, 'Hladno pivo' je nominirano za MTV Best Adria Act titulu i priliku da ponesu zvanje najboljeg regionalnog izvođača imaju do srijede, 14. listopada u ponoć do kada traje glasanje na MTVEma.com.

Pripreme za veliki 'Vatrin' koncert u zagrebačkom Domu sportova zakazan za 23. listopad u punom su jeku, ali bend je ovih dana uspio dovršiti i spot za svoj aktualni singl 'Jantar'. Ova pjesma je od objavljivanja u samom vrhu najemitiranijih hrvatskih singlova, slijedeći u stopu uspješne prethodnike 'Tango', 'Saturn' i 'Kraj'.

Kadrove novog videa potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, a jednu od glavnih uloga imaju klinci iz Odreda izviđača Plavi pingvin koji su zajedno s bendom proveli prekrasno popodne usred šume, razmenjujući vještine preživljavanja u prirodi, ali i bježeći od kiše, navodi se iz MTV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close