najbendovi

Grupa 'Sirius' iz Čapljine finalisti showa 'Bend za 5'

Lifestyle / Flash | 16. 05. 2016. u 10:59 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbeni show BHT1 televizije 'Bend za 5' bliži se kraju, a prvi službeni finalisti su Čapljinci iz grupe Sirius. U polufinalnoj emisiji odmjerili su snage s Barok i NG bendom i izišli kao pobjednici.

Inače, show je započeo s emitiranjem prije pet mjeseci. Prijavilo se preko 50 bendova iz cijele Bosne i Hercegovine, a nakon castinga grupa Sirius izabrana je kao jedan od dvadesetak bendova koji su prošli u idući krug natjecanja. Bendovi su se zatim u idućim krugovima borili za opstanak i svoje mjesto u finalu.

O njihovoj sudbini odlučuje stručni žiri koji je sastavljen od poznatih imena s bosanskohercegovačke glazbene scene: pjevačice Alma Čardžić i Irina Kapetanović, pjevač Nihad Alibegović te glazbeni producent Amil Lojo.

Grupe je kroz emisije vodio Srđan Petković, a cilj natjecanja je od početka bio da se izaberu tri benda koji će nositi epitet najbendova. Kao jedan od njih je završio i Sirius koji je svojim talentom, radom i dobrom energijom zaradio odlične komentare žirija i simpatije publike. Tko su ostali finalisti saznat ćemo već ovog mjeseca u nedjeljnim emisijama.

Kopirati
Drag cursor here to close