državnice novog kova

Državne starlete: Sladak život razmaženih i obnaženih tatinih ljepotica

Lifestyle / Flash | 06. 07. 2015. u 15:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpsko ministarstvo vanjskih poslova zaposlilo je cijeli niz novih radnica koje bi trebale unaprijediti rad te institucije. Ono što je zanimljivo je da sve novozaposlene osobe imaju mnogo zajedničkih stvari - potječu iz bogatih obitelji, bliske su s moćnicima, vole skupe automobile, egzotična putovanja i odjeću poznatih marki.

Iako zvuči čudno, nije nimalo nevjerojatno, barem za balkanske uvjete. Naime, srpski Blic donosi priču o 'tatinim ljepoticama' koje su dobile posao u ministarstvu jer im očevi imaju veze i dobri su s političkim moćnicima. Zaposlenici u ministarstvu koji su željeli ostati anonimni pričaju kako djevojkama posao nije bio potreban toliko zbog novca koliko zbog prestiža, da bi mogle mahati diplomatskim putovnicama i hvaliti se da rade u ministarstvu. Nijedna nije imala profesionalne ambicije.


'' Dolazile su na posao u 11, ostajale po dva sata i potom odlazile kući. Nevena Lojović bila je česta gošća u uredu ministra ( Ivana) Mrkića. Uvijek je imala mnogo nakita na sebi, skupu odjeću i torbe od po nekoliko tisuća eura'', priča izvor Blica.

Kada su Lojovićevu pitali kako je dobila posao u ministarstvu ona je samo kratko odgovorila: ''Moj tata je poznati zlatar''. I to je doista tako.

''Otac joj je iz Kragujevca i ponosno je pričala kako je prijatelj Tomislava Nikolića. I ona ima zlataru u Beogradu, a zaposlenima u ministarstvu je čak nudila povlaštene cijene ukoliko bi kupovali kod nje'', kaže sugovornik Blica .



Dodaje i da je Lojovićeva jedno vrijeme odlazila ranije s posla, oko 12 sati, jer je otpustila radnicu u zlatarni pa je sama odrađivala drugu smjenu. Također, postala je vrlo dobra s Marijom Grujić - sličnih (ne)ambicija, materijalnog statusa i interesa.

''Marija je pričala da je njezin dečko poznati skijaš i da radi nešto s predsjednikom Nikolićem, kao i da je ona preko te veze stigla u ministarstvo'', pričaju izvori.

Dokaze o životu na visokoj nozi nije potrebno pretjerano tražiti. Dovoljno je samo posjetiti Facebook profile mladih dama. Dodatnu sol na ranu Grujićeva i Lojovićeva stavljale su pričama kako im 'nitko ništa ne može' te da će 'u ministarstvu dočekati mirovinu'.

Treća zaposlena je Vanja Hadžović koja je svoje mjesto u ministarstvu našla preko dužnosnika Dačićeve stranke SPS Branka Ružića. No, kada su u javnost dospjele njezine gole fotografije povukla se s društvenih mreža, ali i iz ministarstva.

Posljednja u nizu je Dušica Jevđenović, u srpskoj javnosti poznata nakon što je suzavcem napala policajce i pritom se pozvala na diplomatsku putovnicu. Također 'voli sve što vole mladi' - luksuzan život, brze automobile, skupe izlaske, šampanjac...

Kopirati
Drag cursor here to close