cvijet sjećanja

Cvjetovi Srebrenice podijeljeni i građanima Mostara

Lifestyle / Flash | 10. 07. 2015. u 15:33 K.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom obilježavanja 20. godišnjice od genocida u Srebrenici u petak su u organizaciji Udruženja "Gračaničko keranje" podijeljeni cvjetovi Srebrenice građanima Mostara.

''Žene su plele ove cvjetove cijelu godinu i u dva dana mi ćemo ih distribuirati u gradovima diljem BiH te mi je naročito drago da se i Mostar uključio u jednu ovakvu hvale vrijednu akciju'', rekla je za Bljesak.info Amra Popovac ispred udruženja "Gračaničko keranje".

Cvjetovi će se dva dana, 10. i 11. srpnja, dijeliti za simboličan iznos od pet KM, a Popovac ističe kako je pohvalno da će i žene koje su ih plele, a koje su također žrtve rata, imati korist i da će im ova akcija biti na dobrobit.

''Ljudi jako pozitivno reagiraju drago im je, suosjećaju s drugima, a mi smo prezadovoljni jer kako je krenulo izgleda da sutra nećemo više imati cvjetova za podijeliti'', s ponosom ističe Popovac.

Podsjećamo, simboličnom podjelom promotivnog materijala i distribucijom Cvijeta - Sjećanje, Cvijeta, Srebrenice u svim većim bh. gradovima obilježava se 11. srpanj, Dan sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici. 

Kopirati
Drag cursor here to close