Rekord

Bosansko more: Panonska jezera obaraju rekorde u posjeti

Lifestyle / Flash | 04. 08. 2015. u 14:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Glavnu turističku destinaciju Tuzlanske županije, Panonska jezera u Tuzli, u srpnju je posjetilo 180.000 kupača, što predstavlja najbolju realizaciju plana posjeta u srpnju dosad", potvrdio je za Fenu direktor JKP Panonika Tuzla Maid Porobić.

Ističe da je kompleks Panonskih jezera od početka sezone do danas posjetilo 215.000 gostiju, što je u skladu s njihovim očekivanjima, a očekuje se, kako navodi, da će do kraja mjeseca biti dostignut rekord posjeta, koji je zabilježen 2012. godine kada je 'slana jezera' posjetilo 370.000 kupača.

Porobić podvlači da je u srpnju dnevno jezera posjećivalo u prosjeku osam do devet tisuća ljudi, te da je potrebno još deset do petnaest sunčanih dana da bi se realizirao kompletan plan ovog javnog poduzeća.

Dodaje da očekuju još bolji odziv gostiju, imajući u vidu da je kolovoz mjesec godišnjih odmora, te da će putem Međunarodnog aerodroma Tuzla stići gosti iz europskih, posebno skandinavskih zemalja, što će, ističe, doprinijeti turizmu na području TŽ, a posebno nezaobilaznoj destinaciji, kompleksu Panonskih jezera.

Kopirati
Drag cursor here to close