Christmas Price

Blagdanska ponuda u Carpisi

Lifestyle / Flash | 17. 12. 2012. u 09:11 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Carpisa obaviještava kako u Carpisa trgovinama u TC Rondo u Mostaru i BBI centaru u Sarajevu, u ovom predprazničnom periodu ima mnogo ideja za kreativne i korisne poklone, 30% popusta na određene linije i raznih drugih pogodnosti, kako za Vas tako i za Vaše najmilije.

Raznovrstan asortiman asesoara kao i ideje za poklon već od 13,90 KM.
Svatko tko dođe, može pronaći nešto za sebe i druge lijepo ,domišljato i kvalitetno,lijepo i elegantno upakirano, a po popularnim cijenama.

Mislili smo i na Vaše najmlađe, Za njih smo izdvojili mekane i tople kape, šalove, vesele ruksake i torbice i još mnogo toga, a za trendy imamo mekane grijace za uši kroz koje možete slušati i muziku. Šik zar ne?

Budite uvijek ispred drugih, pratite svjetske trendove koje nudimo za Vas. Iz ponude izdvajamo suradnju sa poznatim španjolskim kretorom Custo Barcelona koji ovu sezonu kreira za Carpisu.

U našem shopu ćete pronaći Limited edition by Custo Barcelona, čije torbe u svijetu dostižu vrtoglave cijene od nekoliko stotina dolara. Zbog uspješne suradnje u Carpisi Custo torbe možete kupiti po prihvatljivim cijenama, ali i dobiti prigodan poklon uz kupljenu torbu i novčanik.

Ne morate potrošiti velike novce, ali morate biti u trendu:) uz Carpisu to je lako!

Željno isčekujemo Vaš dolazak i želimo Vam ugodne i sretne blagdane i praznike,

Vaša Carpisa!

Kopirati
Drag cursor here to close