Klapska pjesma

Biser klapske glazbe u restoranu Karting Klub

Lifestyle / Flash | 28. 05. 2014. u 09:26 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog ljeta, kao i svakog do sada, Karting Klub će svoje goste počastiti koncertom.

Naime, 6. lipnja 2014. godine gosti će imati priliku uživati u koncertu klape Cambi iz Kaštel Kambelovca. Iz restorana najavljuju ugodno druženje u večeri klapske pjesme i izvrsnih gastronomskih delicija.

Klapa Cambi osnovana je 1986. godine u Kaštel Kambelovcu, a od 2007. godine djeluje sa sjedištem u Splitu. Cambi je prezime splitske plemićke obitelji, koja je u 15. stoljeću izgradila palaču u Splitu pored zapadnog zida Dioklecijanove palače (na sjeveroistočnom dijelu današnjeg Narodnog trga), a u podnožju Kozjaka uz sjevernu obalu zaljeva Lintar (današnjeg Kaštelanskog zaljeva) utvrdu iz koje je nastalo naselje Kaštel Kambelovac.

Ova klapa je peterostruki apsolutni pobjednik Festivala klapa u Omišu, najnagrađivanija klapa na Večerima dalmatinske pisme u Kaštelima, klapa s najviše Porina, dvostruki apsolutni pobjednik na svjetskim natjecanjima, te dobitnik brojnih nagrada na festivalima zabavne glazbe.

Klapa Cambi vlasnik je hitova poput pjesama ''Ne more mi biti'', ''Dugo nije pala kiša'', Od zipke do križa", "Jedna rič", ''Popucale rebatine'', ''Kiša'' koje su postale njihov zaštiti znak.

Klapa Cambi je svojim dugogodišnjim radom na klapskoj sceni visoko podigla ljestvicu kvalitete, u što će se moći uvjeriti i mostarska publika koja dođe 6. lipnja u jedan od najpoznatijih restorana u Mostaru ''Karting Klub''.

Kopirati
Drag cursor here to close