Proslava na otvorenom

Banja Luka će Novu godinu dočekati uz lokalne izvođače

Lifestyle / Flash | 18. 12. 2014. u 12:04 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka grupa "Balkan ekspres", Dado Glišić i bend, te mladi banjalučki pop-rok sastav "Nair" nastupit će tijekom proslave Nove godine na otvorenom, odlučeno je na sjednici Organizacionog odbora dočeka Nove godine, koja je održana danas u banjalučkoj Gradskoj upravi.

Prema usvojenom programu, proslava dočeka Nove godine počet će u 20 sati, sa simboličnim odbrojavanjem i vatrometom u ponoć.

Također, program proslave 'Dječje nove godine' planiran je 31.prosinca u 11 sati, kada će na Trgu Krajine nastupiti Dječiji zbor 'Vrapčići', kao i dječji zborovi "Mali princ" i "Zvončići", te pobjednici festivala "Mali kompozitor" i "Đurđevdanski festival", zatim djeca banjalučkih vrtića sa Djeda Mrazicom, glumci Dječjeg pozorišta, baletski studio "Alegro", te plesni studio "Gema".

U 12 sati gradonačelnik Slobodan Gavranović će najmlađim sugrađanima čestitati Novu godinu.

I ove godine, slavlje će osiguravati pripadnici Centra javne bezbjednosti Banja Luka, a angažirane će biti i dežurne službe, hitne medicinske pomoći, te ekipe Vatrogasne jedinice, Gradske "Čistoće" i Elektrodistribucije.

Ovo je jedan, od rijetkih organiziranih dočeka na otvorenom u BiH. Već ranije smo pisali kako će 2015. godina biti skromno dočekana, a građani Bosne i Hercegovine, ako žele dočekati Novu godinu na otvorenom, morat će, po svemu sudeći, zaputiti se dalje od kuće.

Kopirati
Drag cursor here to close