nepresušna tema

Bajke i mitovi: Koliko zapravo treba trajati seks?

Lifestyle / Flash | 18. 02. 2016. u 11:06 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seks je nepresušna tema razgovora prijatelja, pa kad se okupi ekipa za šankom, sigurno će nakon nekog vremena netko iz rukava izvući "vikend u kojem nisu izlazili iz kreveta" i priče tipa "došli smo u ponoć kod nje, trajalo je do jutra" i slične bajke.

No, kad napravite istraživanje na tu temu, dođete do zaključka da su to stvarno bajke i mitovi, jer najveći broj ljudi seks u trajanju od 10 do 30 minuta smatra - previše dugim.

Kako kažu autori istraživanja, problem je zapravo u tome što današnja popularna kultura samo potiče stereotipe o seksualnoj aktivnosti. Mnogi muškarci i žene vjeruju kako dobar seks uključuje ogromna spolovila i snošaj tijekom cijele noći.

Naravno, u stvarnom svijetu takva su spolovila prilično rijetka (da, njihovi vlasnici obično snimanju porniće), a cjelonoćni snošaj možda će vam se dogoditi jednom u životu, no mogućnost za to je otprilike jednaka onoj da vam tijekom šetnje parkom padne nuklearna podmornica na glavu.
Stoga, predigra da, i to duga, maženje nakon seksa itekako, još duže, no sam seks ... do deset minuta je super, prenosi Metro-portal.

Kopirati
Drag cursor here to close