Osam predstava

Započinje 'Mostarska liska'

Kultura / Kazalište | 20. 04. 2015. u 07:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od večeras se u Mostaru održava festival komedije 'Mostarska liska'. Sve predstave će se izvesti na sceni Narodnog pozorišta.

Ovogodišnji festival bit će otvoren predstavom 'Chick lit', a početak je u 20 sati. U utorak će se izvesti predstava 'Balkanski špijun u Sarajevu' u izvedbi glumaca Narodnog pozorišta Sarajevo.

U srijedu publiku očekuje predstava 'This Casting' u produkciji teatra Rugantino iz Zagreba. Naredna predstava na repertoaru je u četvrtak 23. travnja, a riječ je o '39 stepenica' u izvedbi glumaca Narodnog pozorišta iz Tuzle.

Nakon toga slijedi domaća predstava 'Šta ćemo sad' koja će biti izvedena 24. travnja. Gostovanje Knjaževsko-srpskog teatra iz Kragujevca je 25. travnja kada će biti izvedena predstava 'Prevaranti u suknji'.

26. travnja na ovogodišnjem festivalu izvest će se predstava 'Njuške' gdje glume glumci teatra Exit iz Zagreba. Izvan konkurencije bit će izvedena predstava 'Celo telo tu me boli' Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke.

Sve predstave počinju od 20 sati, dok je cijena ulaznica 10 KM. Set ulaznica omogućuje poseban popust, pa osam ulaznica za osam festivalskih večeri košta 50 KM. U žiriju će ove godine biti Admir Glamočak, Tatjana Šojić i Jasna Žalica.

Kopirati
Drag cursor here to close