Kosača

Vodimo Vas na Cosa Nostru

Kultura / Flash | 21. 11. 2014. u 10:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu tjedna kulture u Kosači, u subotu, 22. studenog s početkom u 20 sati bit će izvedena hit-komedija 'Cosa Nostra'.

Predstava je, komedija o ženama, nevjernim muškarcima, strategijama, igrama na sreću, prijateljstvu i brdu novaca, poznata i po adaptaciji djela "Ja mahaluša".

Glavnu ulogu igra Minka Muftić, inače, predsjednica udruženja 'Satya' i glumica Narodnog pozorišta Sarajevo, široj javnosti poznata po ulogama iz brojnih TV i filmskih projekata (''Viza za budućnost'', ''Lud, zbunjen, normalan''...), te njezina bivša studentica na Akademiji scenskih umjetnosti i glumica Pozorišta mladih, Elma Ahmetović.

Muftić kaže kako predstava tretira pitanje koje može biti veliki problem, a to je pitanje prevare, izdaje, morala. Radi se o predstavi koja je po njezinim riječima, glumcima vrlo draga, a koja to pitanje tretira na lagan i zabavan način što je, zapravo, bio i cilj.

Portal Bljesak.info vodi Vas na predstavu i daruje Vam dva puta po dvije ulaznice. Potrebno je da mail sa svojim podacima pošaljete na [email protected]. Dvoje najbržih bit će nagrađeni, a ostali ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 10 KM na blagajni Kosače.

Kopirati
Drag cursor here to close