Natjecanje

U Sarajevu natjecanje stand-up komičara, pa početak turneje

Kultura / Flash | 14. 10. 2013. u 17:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U trećoj sezoni Late Nite programa, 'Magacin Kabare' kao još jedan novitet pokreće 'Šeret' natjecanje stand up komičara amatera iz cijele Bosne i Hercegovine.

Nakon niza uspješnih nastupa stand up komičara amatera u okviru večeri otvorenog mikrofona u protekloj sezoni, 'Magacin Kabare' ovog puta uvodi novitet i kroz natjecanje eliminatornog karaktera počinje potragu za najsmješnijim čovjekom u BiH.

Osim glasova publike, žiri kojeg čine predstavnici stand up scene u BiH, kao i regiji odlučit će o natjecateljima koji će doći do finala u prosincu. Najbolji šereti bit će nagrađeni vrijednim robnim nagradama, a početkom naredne godine turnejom po bh. gradovima i regiji predstavit će svoj talenat i autorske šale.

'Magacin Kabare' ovim natjecanjem donosi i prvi web stream koji će se moći uživo pratiti na partnerskom portalu Klix. Kroz 10 emitiranja, svi zainteresirani koji nisu u mogućnosti doći u caffe club Gogo, moći će pratiti natjecanje uživo.

Natjecanje će se održavati svakog petka u caffe clubu 'Gogo' i zainteresirani za učešće u natjecanju se još uvijek mogu prijaviti do 05. studenog, priopćeno je iz 'Magacin Kabarea'.

Kopirati
Drag cursor here to close