Igra po 104. put

Tri godine predstave 'Ja mahaluša'

Kultura / Kazalište | 05. 03. 2014. u 08:56 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kultna predstava „Ja, Mahaluša“ igra po 104. put u četvrtak, 6. ožujka u 20 sati u Kamernom teatru 55.

Ujedno se 6. i 16. ožujka proslavlja treću godinu igranja ove nezamjenjive komedije koja i poslije tri godine igranja razgaljuje, oplemenjuje, zabavlja i obara s nogu. Bit će to prilika da oni koji nisu uspjeli pogledati ovu hit komediju to učine u ovim terminima te da vide nepobjedivu Nelu Đenisijević i neodoljivog Nenada Tešića kao i strastveni Ansambl Cabaret.

Ovo je kabare koji je ujedinio sve generacije, različitih zanimanja i statusa, jer, između ostalog, publiku ne dijeli po zvanju, znanju i obrazovanju nego je otvoren za svakoga koji je spreman zabaviti se a pri tome potpuno otvoriti oči za ono što se zbiva u nama i oko nas.

Scenski život „mahalanja“ i otpočeo je s „Mahalušom“ koja je na muzičko-scenski način ispričala našu realnost koristeći se jezikom žargona, imitacije, pjesme, vica i šale. Bit će to još jedno izvođenje ovog prvog bh. originalnog kabarea kojega je do sada gledalo više od 70 tisuća poklonika.

Za ovu komediju o muško-ženskim odnosima uvijek se traži karta više jer nudi originalnu zabavu kroz jedinstven bosanski humor, lucidan tekst, osmišljen izbor muzike, pokret i plesne tačke.

Predstava je rađena prema bestseleru Indire Kučuk-Sorguč „Ja, mahaluša“ a glavnu ulogu tumači Nela Đenisijević koja je dosadašnjim izvođenjima pobrala sve simpatije publike. Režiju i dramaturgiju potpisuje Mirela Trepanić, glazbenu režiju Alma Ferović, scenografiju i kostimografiju Marijela Margeta-Hašimbegović, a uz Nelu u predstavi igra Nenad Tešić i Ansambl Cabaret.

Kopirati
Drag cursor here to close