Prva osnovna škola Široki Brijeg proslavila 40. rođendan
Jubilej
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 12:09
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Prva osnovna škola ŠB 40 godinaPrva osnovna škola ŠB 40 godinaPrva osnovna škola ŠB 40 godina učenica generacijePrva osnovna škola ŠB 40 godina
0
Prva osnovna škola ŠB 40 godina
Prva osnovna škola ŠB 40 godina
Prva osnovna škola ŠB 40 godina učenica generacije
Prva osnovna škola ŠB 40 godina

Ravnatelj i razrednici uručili su knjige s posvetama učenicima osmih razreda koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom

Svečanom priredbom Prva osnovna škola Široki Brijeg proslavila je 40. rođendan.

 

Pozdravne govore punom predvorju školske zgrade uputio je ravnatelj Miroslav Hrkać te gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević.

U bogatom programu nastupio je školski zbor te veliki broj učenika koji su recitacijama, pjesmama i humorističnim igrokazom uveličali svečanost.

Ravnatelj i razrednici uručili su knjige s posvetama učenicima osmih razreda koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom, a posebno su nagrađeni učenici koji su imali sve predmete zaključene s ocjenom odličan.

Djelatnici su voditeljici zbora i nastavnici glazbenog Anici Grbešić uručili umjetničku sliku kao znak zahvale za 40 godina rada, te su joj poželili ugodnu mirovinu.

Učenicom generacije proglašena je Katarina Hrkać.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.