Najavljujemo

Predstavljanje romana ''Zebnja'', autorskog prvijenca Ivana Michela Antolovića

Kultura / Knjige | 16. 08. 2013. u 12:01 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelje pisane riječi Naklada Alfa poziva na predstavljanje romana ''Zebnja'', autorskog prvijenca Ivana Michela Antolovića, kojega će nakon zagrebačke, predstaviti i hercegovačkoj publici.

Promocija će se održati u , 17. kolovoza, od 19 sati ispred knjižare Alfa na drugom katu Mepas Mall-a.

Prikazivanje stvari koje su mladima zanimljive, a istodobno uvođenje nekih dubljih misli i malo više ideala, razlozi su zašto bi se roman ''Zebnja'' trebao naći na mnogim kućnim policama.

''Zebnja'' priča o razvoju ličnosti; liku dječaka koji je prkosio svijetu svojim mainstream željama za novcem i ženama. Neprestano periodički doživljavajući neuspjeh, zadobiva karakteristike tugaljivog junaka. Na putu susreće izražajne likove - jedan posjeduje čeličnu volju za sveobuhvatnim logičkim znanjem, drugi ovo pokušava nadopuniti intuicijom i osjećajima, dok treći otkriva svijet skriven od naših čula, a povezan s Bogom i mistikom. Postajući muškarac, ostvari svoje želje i shvati koliko su one bile krive, a povezana ostvarenja nestabilna.

U ključnom razdoblju, lik susreće Ethona Morayasa - osobu za koju mu se čini da je na vrhu istinske planine. Očarani Ethonorn, i ostali likovi doživljavaju svoje svjetove na nov, intenzivan način.

Inače, autor Ivan Michel Antolović (rođen 1988.), još od dječačke dobi pokazuje sklonost prema pisanoj riječi umjetnosti i filozofiji. Magistar inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije, diplomirao je 2012. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Dobitnik je brončane plakete Josip Lončar.

Recenziju romana ''Zebnja''  uradila je Ana Babić, dok će promocijom moderirati Tina Laco.

Ovim predstavljanjem Knjižara ALFA još jedanput potvrđuje kako nije još samo jedno prodajno mjesto, nego prije svega- mjesto promocije kulture.

Kopirati
Drag cursor here to close