Aktivno Šareno Brdo

Music Room u Kiseljaku

Kultura / Flash | 21. 08. 2014. u 09:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nebuloza, Plastik Zappa Trio, CorbanSick, OTG, Funk Efemdžemov, Baga Sound, Dj Zuba, Dj Max Mahha... glazbena su imena koja zaljubljenicima u nešto alternativniju i kvalitetniju glazbu zasigurno znače.

Svi oni naći će se na jednom mjestu odnosno sobi, na festivalu nazvanom "MusicRoom", koji će se održati u Kiseljaku. Vrijeme radnje je 12. i 13.9.2014., u hotelu Dalmacija, točnije u bivšem Temple clubu, pod organizacijom koga drugoga, nego članova udruge "Šareno brdo", Branislava Dilbera, Dražena Gujića i Igora Radmana. Udruga je dosad bila najpoznatija po Hillton festivalu a ne sumnjamo da će jednaku slavu pobrati i ovaj projekt.

"MusicRoom Festival je zapravo nastavak započetog projekta Hillton fest, koji ima potpuno novu dimenziju i priču. Članovi udruge odlučili su početi iz početka nakon duže stanke s novim imenom i novim idejama, koji će u ovom slučaju biti zatvorenog tipa te će se održati u klubu koji je nekad bio među najboljim klubovima u BiH (Club Temple – Hotel Dalmacija)", kazao nam je Branislav Dilber.

Cilj ovog festivala je promoviranje neafirmiranih izvođača iz cijele BiH i regije te aktivno sudjelovanje na glazbenoj sceni Bosne i Hercegovine. Neki pak krajnji plan je udružiti se sa ostalim festivalima u BiH i šire radi što kvalitetnijeg programa i bolje organizacije, poručuju organizatori.

Osim u dobroj glazbi, posjetitelji će moći uživati i u popratnim sadržajima poput crtanja grafita.

"Ovaj put festival će pokloniti svojim posjetiteljima dva dana vrhunskog provoda i zanimljivih izvođača koji su obilježili glazbenu scenu BiH kroz razne pravce", zaključili su iz Šarenog Brda.

Kopirati
Drag cursor here to close