Zbor ''Marija''

Mostarski katedralni zbor će nastupit u Konjicu

Kultura / Flash | 18. 12. 2014. u 10:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatsko kulturno društvo Napredak - Podružnica Konjic priređuje u subotu, 20. prosinca 2014. tradicionalni Božićni koncert u Konjicu. Koncert će biti održan u Kino dvorani Narodnog univerziteta s početkom u 19 sati, a nastupit će Katedralni zbor ''Marija'' iz Mostara pod ravnanjem don Nike Luburića i korepeticijom Katje Krolo Šarac, priopćio je Napredak.

''Počašćeni smo što ćemo nastupiti na ovom koncertu u Konjicu. Na ovaj ćemo donijeti duh Božića i kroz kulturu i glazbu, a to je najbolju put priprave za ovaj najradosniji kršćanski blagdan. Mostarski katedralni zbor izvest će na ovom koncertu sakralne skladbe, ali i one prigodne u ovo predbožićno vrijeme'', izjavio je uoči koncerta voditelj zbora don Niko Luburić.

Predsjednica Napretkove podružnice u Konjicu Antonela Blažević kazala je kako je sretna što se Napredak povezuje s podružnicama i glazbenicima iz svih krajeva Bosne i Hercegovine. ''Vjerujem da će ovo biti jako lijep koncert, kao što su bili i svi naši dosadašnji koncerti. Mostarski katedralni zbor slovi za jedan od ponajboljih zborova u našoj zemlji i drago nam je što ćemo ih moći ugostiti u našem gradu.''

Kopirati
Drag cursor here to close