Mostar ima prave glumce

Mali glumci oduševili publiku: Održana druga Revija dječjeg dramskog stvaralaštva

Kultura / Flash | 03. 06. 2016. u 21:57 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenici pet dramskih sekcija iz pet mostarskih škola, večeras su pokazali svoj izvanredan glumački talent.

Naime, u petak 03. lipnja 2016 godine u Galeriji kraljice Katarine Kosače, u organizaciji Narodne Knjižnice HNŽ Mostar održana je Druga Revija dječjeg dramskog stvaralaštva.

Oduševljenje malim glumcima iz Osnovnih škola Ravnog, Petra Bakula, Silvija Strahimira Kranjčevića, Ilije Jakovljevića i Osnovne škole iz Cima na licima publike nije se moglo skriti.

''Ovo je bila je prilika da djeca pokažu svoja postignuća, ali i da uče jedni od drugih'', rekli su za Bljesak.info iz Narodne knjižnice HNŽ-a.

Narodna knjižnica još jednom je pokazala kako je mjesto učenja, druženja, igre i zabave. A jedna ovakva manifestacija, sigurno je dobar poticaj učenicima da se trude, vježbaju, te svoj maštoviti svijet prezentiraju pred svojim kolegama i cijelim gradom.

Ravnateljica knjižnice Julijana Pavlović uručila je zahvalnice najaktivnijim volonterima; Ljubici Rezo i Lani Gačić, dok su mali korisnici knjižnice dobili zaslužene diplome za aktivno sudjelovanje u Pričaonicama. Voditelji dramskih sekcija nagrađeni su zahvalnicama za trud, kreativnost i maštu.

Kopirati
Drag cursor here to close