GKM Vitez

Kazališni dani u Vitezu završavaju predstavom 'Moja mama je klinceza'

Kultura / Flash | 24. 11. 2015. u 12:34 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se dogodi kada djeca i roditelji zamjene uloge? Koliko opće roditelji razumiju djecu, odnosno djeca roditelje? Neke od odgovora na ova pitanja nudi nova predstava Gradskog kazališta mladih Vitez, „Moja mama je klinceza“.

Tekst autora Save Škobića režirao je Petar Pejović, a premijerom predstave „Moja mama je klinceza“ biti će zaključeni najsadržajniji i najkvalitetniji do sada kazališni dani u Vitezu.

„Ovo je predstava koja je namijenjena prvenstveno mlađoj publici, ali sigurno da će u njoj uživati i oni stariji. Predstava govori o dvoje djece, koja odluče zamijeniti uloge sa svojim roditeljima. Tko se još upliće u ovu priču publika će imati priliku vidjeti na izvedbi predstave“, kazao je u najavi nove premijere GKM Vitez, Petar Pejović, redatelj predstave.

Nakon odigranih 16 predstava, novom premijerom GKM Vitez, bit će zaključeni 7. Dani kazališta „Vitez 2015“, koji su u kazališnoj dvorani Vitez, tijekom proteklih nepunih mjesec dana, izazvali salve smijeha, ali i suza, te mnogobrojno aplaudiranje publike.

„Novom premijerom ćemo na najljepši mogući način zaključiti ovogodišnje kazališne dane u Vitezu. Očekujemo ponovno krcatu dvoranu, a siguran sam kako će publika i ovoga puta uživati u predstavi. Naš mladi redatelj Petar Pejović vrijedno je radio sa ansamblom ove predstave i s obzirom na energiju i atmosferu koja vlada na probama nema dileme kako će predstava biti odlična. Veselim se i nestrpljivo iščekujem srijedu i početak predstave“, kazao je za medije Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

U predstavi „Moja mama je klinceza, GKM-a Vitez igraju: Monika Maros, Sara Šantić, Antonela Alilović, Kristina Lovrinović, Sunčica Strukar, Ines Pavlović, Berna Mišković. Autor teksta je Savo Škobić, redatelj predstave Petar Pejović. Za glazbu i svjetlo su zaduženi Mirna Matković i Antonela Lukić. Fotografiju potpisuje Filip Šarić, grafičko oblikovanje Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Predstava se igra u srijedu, 25.11. 2015. godine, u kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 19 sati. Ulaz je 3 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close