Mostar

Godišnjica smrti Siniše Jokića

Kultura / Flash | 28. 07. 2014. u 18:06 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navršilo se šest godina od kako je novinar RTV Mostara, pjesnik i predsjednik SPKD ''Prosvjeta'' Mostar, Siniša Jokić zauvijek napustio ovaj svijet.

Povodom tužne godišnjice, članovi Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva ''Prosvjeta'', Mostar posjetit će grob Siniše Jokića na gradskom groblju Sutina u utorak, 29. srpnja u 11 sati.

Siniša Jokić, reporter TV Mostar i pjesnik, nestao je 17. srpnja 2008. godine. Posljednji put je viđen kako je sišao na obalu Neretve u Raštanima da se osvježi.

Potraga za njim, u koju su bili uključeni pripadnici Postrojbe za posebne namjene MUP-a HNŽ-a, ronioci, kajakaši, rodbina, njegove kolege i prijatelji, trajala je nekih desetak dana, sve dok 28. srpnja 2008. godine njegovo tijelo voda nije izbacila na površinu u Raštanima, nizvodno u blizini mjesta na kojem je posljednji put viđen.

Autopsija je pokazala da se radilo o utapanju i da nije bilo nikakvih tragova nasilne smrti. Siniša Jokić sahranjen je na mostarskom groblju Sutina 30. srpnja 2008. godine. Rođen je 29. listopada 1969. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close