Predstavljanje

Buhačev Mostar u Ljubuškom

Kultura / Knjige | 27. 11. 2014. u 13:28 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HKD Napredak, podružnica Ljubuški, organizira predstavljanje knjige 'U Mostar ako kreneš' autora Miljenka Buhača. Predstavljanje će se održati u utorak, 2. prosinca 2014. godine, u Gradskoj vijećnici s početkom u 19 sati.

U programu predstavljanja II. izdanja knjige proze "U Mostar ako kreneš" sudjeluju urednik i predstavljač knjige, Dragan Marijanović, književnik moderator i ujedno zastupnik nakladnika, HKD Napredak, prof. Vanja Gavran glazbenik Perica Grujić, gitara te autor knjige, Miljenko Buhač.

Riječ je o drugom i dopunjenom izdanju ove knjige koja je, kao i prvo izdanje, tiskana u nakladi Napretkove mostarske glavne podružnice.

Književnik Marijanović je, predstavljajući ovo izdanje u Mostaru, rekao kako su priče u ovoj zbirci kombinacija ruralnog i urbanog mentaliteta, a Buhač se nije ogradio od nečega što možemo nazvati ‘brđanski mentalitet’.

''Njegovi su likovi nevjerojatna kombinacija od onih intelektualaca do pravih ‘međeda’ i otkrivaju nam pravu Hercegovinu, a ko zna koliko Hercegovina i imamo. Sve je puno crnog humora, ali nas taj humor neće uvijek nasmijati'', rekao je Marijanović.

Kopirati
Drag cursor here to close