FXLider

Zaradite od kuće s ovih besplatnih 50 eura trgujući cijenom dionica Microsofta

Gospodarstvo / Flash | 07. 01. 2016. u 08:21 FXLider

Tekst članka se nastavlja ispod banera

2015. godinu su na financijskom tržištu svakako obilježile tehnološke korporacije. Korporacija koja se po mnogočemu istakla je svakako i Microsoft, čiji rast dionica je samo u ovom kvartalu iznosio nevjerojatnih 26%.

Uključite se u trgovanje cijenom dionica Microsofta i počnite zarađivati na svjetskoj burzi od svoje kuće u 3 jednostavna koraka:

1. registrirate besplatni račun za trgovanje na linku ovdje

2. verificirajte račun i

3. automatski dobivate besplatnih 50 eura na svom računu s kojima odmah možete početi trgovati i zarađivati na svjetskoj burzi

Ono što je bitno je da se Microsoft nastavio kretati i izvan okvira Windows platforme. Uz Alphabeth i Amazon postao je predvodnik u području Cloud usluga. 'Azure' platforma bazirana na cloudu tijekom prošlog kvartala imala je rast prihoda od čak 135%. Prihodi cloud sektora su tijekom prošlog kvartala dostigli 5.9 milijardi dolara. Ako se uzme u obzir da Microsoft u gotovini i ekvivalentima ima skoro 100 milijardi dolara, izgledi ove korporacije su svakako dobri.

Pored toga, Microsoft je počeo surađivati i s Kineskom vladom kako bi kreirao prilagođenu verziju Windowsa 10 koju će koristiti vladini službenici i državna poduzeća u sektorima kao što su energetika, telekomunikacije i transport.

S ovim ciljem stvorena je i nova tvrtka pod nazivom C&M Information Technologies sa sjedištem u Pekingu. Tvrtka će raditi kao ekskluzivni distributer licenci za Windows ali će također pružati i propratne usluge. Ipak, Microsoft je jasno dao do znanja da zadržava vlasništvo nad Windowsom 10 i da je u pitanju samo suradnja sa kineskom vladom.

Kina je ogromno tržište PC-eva i Microsoft je pokrenuo čitav niz projekata samo kako bi uspio ući na njeno tržište. Prema riječima predstavnika korporacije sklopljen je dogovor i sa Tencentom (jedna od najpopularnijih društvenih mreža u Kini), Lenovom i Qihoo 360 (najveće poduzeće za internet sigurnost u Kini).

Ipak, najveći problem još uvijek predstavlja piratstvo. Prema analizama, oko 74% svog softwarea koji se koristi u Kini su piratska izdanja. Besplatan Windows 10 jedan je od načina na koji se Microsoft bori s ovim problemom. 

 

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate.

Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta.

FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka.

Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Kopirati
Drag cursor here to close