Mostar

Vlada HNŽ-a donijela odluku o imenovanju Upravnog vijeća bolnice ''dr. Safet Mujić''

Gospodarstvo / Flash | 22. 09. 2014. u 13:57 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na danas održanoj 68. sjednici, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije usvojila je Odluku o odabiru korisnika sredstava s pozicije novčane pomoći udrugama osoba s invaliditetom.

Također, donesena su rješenja o imenovanju Privremenog upravnog vijeća JU Dom zdravlja ''Stari Grad'' Mostar, te o konačnom imenovanju Upravnog vijeća JU Kantonalna bolnica ''dr. Safet Mujić'' Mostar i Upravnog vijeća JU Opća bolnica Konjic.

Iz resora Ministarstva gospodarstva, Vlada je prihvatila Informaciju o realiziranju prometa naftnih derivata na području HNŽ za razdoblje siječanj-lipanj 2014. godine, Izvješće o aktivnostima na prikupljanju podataka s područja HNŽ za Program javnih investicija u FBiH za drugi kvartal 2014. godine, Izvješće o radu Inspektorata Ministarstva za razdoblje od 1. siječnja do 30. listopada 2014. godine i Informaciju o realiziranju elektroenergetske bilance na području HNŽ za razdoblje siječanj-lipanj 2014. godine, prema kojoj je ostvarena proizvodnja električne energije u HNŽ iznosila 1 534 954 MWh, što je u odnosu na prvih šest mjeseci prošle godine, koji su bili izuzetno hidrološki povoljni, manje za 1 080 371 MWh.

Na današnjoj sjednici, Vlada je usvojila Odluku o odobravanju izgradnje spojne ceste na regionalnoj cesti R-424 (Mostar-Čitluk) i R-425 (Žitomislići-Čitluk) na lokaciji Paoča-Vidovići.

Također, s ciljem organiziranog pristupa u pripremanju, organiziranju i provođenju zaštite od požara za županijska tijela vlasti i pravne osobe koje su dužne donijeti Plan zaštite od požara, Vlada je usvojila Odluku o usvajanju Programa rada za izradu Plana zaštite od požara HNŽ, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close