FXLider

[VIDEO] Dejan Đokić iz Užica je zaradio 3000 eura na uloženih 300 eura, trgujući na svjetskoj burzi

Gospodarstvo / Flash | 16. 09. 2015. u 05:36 FXLider

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Najviše trgujem valutama i naftom, ponekad i zlatom. Trgujem nepuna tri mjeseca i za ta tri mjeseca na uloženih 300 eura sam zaradio oko 3000 eura. Od tih 3000 eura podigao sam 2000, a 1000 ostavio da i dalje trgujem’, kaže Đokić.

Svim čitateljima Bljeska, koji žele da se oprobaju u trgovanju na svjetskoj burzi, FXLider daje BESPLATNIH 50€ namenjenih za trgovanje na jedinoj burzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovde i uzmite 50€ za trgovanje

 

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Pored dolen avedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu, ili zahtjrv za izvršenje transakcije bilo kojim financijskim instrumentom.

Društvo Fortrade ne prihvaća nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posljedice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za točnost i potpunost informacija. Shodno tome svaka osoba postupa u tom smislu u potpunosti na vlastiti rizik. Svako osigurano istraživanje, ne uzima u obzir specifične investicijske ciljeve, financijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahjtevima, osmišljen da promovira nezavisnost investicijskog istraživanja, kao takvog.

Kopirati
Drag cursor here to close